Hoe deuren te schilderen met een sproeier?

Kies een veelzijdige verfspuit zoals de HomeRight Super Finish Max die kan worden gebruikt voor kleine en grote projecten. Bereid uw deuren voor op verf en zorg ervoor dat u voorzorgsmaatregelen neemt voor loodverf. Stel uw werkgebied in om overspray te beheersen. Zet een „deurrotisserie” op om beide zijden van de deur gemakkelijk te schilderen.

Kies kwaliteitsverf voor een hoogwaardige afwerking. Spuit ten slotte verfdeuren met lange, continue slagen. Het gebruik van een sproeier om verfdeuren te spuiten is snel, eenvoudig en het resultaat is professioneel. Laat voldoende ruimte tussen elke deur zodat er voldoende ruimte is voor de Wagner-verfspuit om te manoeuvreren.

Dit zorgt ervoor dat beide zijden van de deuren voldoende verfdekking krijgen. Het maakt niet uit welke schildermethode u op uw deuren gebruikt, er zijn bepaalde voorbereidingsstappen en producten die u de beste afwerking geven. Het kleuren of schilderen van uw hek helpt het te behouden en te beschermen tegen de zon en het weer, terwijl de algehele aantrekkingskracht van uw huis wordt verbeterd. Hoewel de deur met 6 panelen minder in stijl is dan modernere binnendeuren, wilde ik ze behouden vanwege de hoge kwaliteit.

Of je nu spuit, poetst of rolt, je krijgt de beste resultaten als je de deur goed voorbereidt en, omdat verf beter egaliseert op een horizontaal oppervlak, als je de deur naar beneden haalt en plat legt. Nadat ik twee bijzettafels had voltooid, schatte ik dat het borstelen van één laag primer en twee verflagen op dit hele project me bijna zeven uur zou kosten. Wanneer u strijkt met een penseel, doe dit dan altijd in rechte lijnen, beginnend bij een onafgewerkt gebied, verplaats de borstel naar een penseel dat u hebt geverfd en til het op wanneer het in contact komt met natte verf. Maar het hout is zo vergevingsgezind versus de White Dove-verf die ik op mijn eiken bekleding heb geschilderd, laat al zien dat de afgebroken verf door kinderen ertegen te botsen.

Als je hebt besloten om verf of vernis op je deur te borstelen of te rollen, moet je een bepaalde hoeveelheid textuur accepteren in de uiteindelijke afwerking. Het zou zeker een stuk gemakkelijker zijn om naar The Home Depot te gaan en te zeggen: „Ik heb een liter (genoemde verfkleur) van Behr nodig in plaats van „Kleur komt dit overeen met een specifieke merknaam en kleur. Dankzij mijn HomeRight Super Finish Max kon ik een laag primer, twee lagen verf aanbrengen en de spuit in een middag opruimen. Het is een geweldige sproeier die gemakkelijk op te ruimen is en ik ben blij dat ik deze tijdbesparing in mijn schilderarsenaal heb.

Als ze niet gemakkelijk loskomen, is het meestal een goede manier om ze op gang te brengen met een platte schroevendraaier terwijl de deur gesloten is. Nadat je je type verf hebt gekozen, moet je vervolgens beslissen welke afwerking je op je deuren wilt hebben. De schuilplaats beschermt omliggende objecten tegen overspray en beschermt uw deur tegen vuil dat in de verf terechtkomt tijdens het drogen.