Welke deurverf?

Begin met het schilderen van de randen van de deur met de borstel of roller · 2.Ik schilder een deur met 2 panelen en gebruik een roller. Ik vind het echter moeilijk om geen rolsporen te hebben. Hoe voorkom je ze? We wilden ze opruimen en schilderen en we kregen 8 uur per deur geciteerd en er zijn 25 deuren waarvan ik niet verwacht dat ze perfect zouden zijn En zei dat ze 3-4 uur per deur moesten doorbrengen. De randen van uw deur moeten eerst worden geverfd, zodat ze het langst kunnen drogen.

Als je alleen de buitenkant van je deur schildert, wil je alleen de rand schilderen die zichtbaar is als de deur open is. Laat de andere rand ongeverfd zodat deze overeenkomt met de binnenkant van de deur. Als uw deur naar binnen zwaait, schilder dan de scharnierrand; als uw deur naar buiten zwaait, schilder dan de rand met de vergrendeling. Als je zowel de binnen- als buitenkant van je voordeur schildert, schilder dan beide randen.

Latex) verven hebben een uitstekend kleurbehoud, waardoor ze zeer geschikt zijn voor voordeuren die aan de elementen worden blootgesteld. U kunt ook zorgen voor een perfecte kleurovereenkomst door een witte primer te kopen en deze in de winkel op maat te laten kleuren om overeen te komen met de door u gekozen deurverfkleur. Begin aan de bovenkant van de deur en schilder van links naar rechts, ga dan verder door de deur totdat je het onderste deel van de deur schildert. Het is een goed idee om dit vooruit te plannen, zodat je niet eindigt met een nog natte voordeur als de duisternis daalt.

Overweeg deze professionele begeleiding bij het aanpakken van uw verfproject voor de voordeur voor fantastisch uitziende, langdurige resultaten. Verwijder altijd alle deurmeubels - knoppen, kloppers, brievenbussen, nummers - voordat u met de klus begint, want het is bijna onmogelijk om er netjes omheen te schilderen. Een voordeur die met ondoorzichtige verf is geverfd, zal natuurlijk weerstaan - hoe snel dit gebeurt, hangt af van hoe blootgesteld de deur is aan het weer en extreme temperaturen. In plaats van simpelweg de deur van boven naar beneden te schilderen, kunt u de beste verfbeurt krijgen door paneeldeuren in een bepaalde volgorde te schilderen.

Zoek naar een LRV van minimaal 55 om ervoor te zorgen dat uw geverfde deur een behoorlijke hoeveelheid zonlicht reflecteert om de kleur te behouden. Om uw deur te schilderen zonder hem van de scharnieren te halen of de hardware te verwijderen, moet u die metalen stukken afdekken om ze tegen de verf te beschermen. Beperk vervolgens uw keuzes, op basis van het ideale type verf voor uw deur, of het nu hout of een ander materiaal is. Een voordeel van het schilderen van bevestigde deuren is dat je niet hoeft te wachten tot de ene kant droog is voordat je de andere schildert.

Lees verder om te leren hoe u de juiste producten voor uw voordeur kiest, plus kleurselectie en toepassingstips om resultaten van professionele kwaliteit te garanderen. Je moet altijd de voordeur afschuren voordat je begint, eventuele gaten en gaten opvullen en opnieuw schuren voordat je begint met schilderen.