Zijn voorhangende deuren geverfd?

Nadat ze zijn gemonteerd, moeten voorhangende deuren worden geverfd of gekleurd en worden uitgerust met knoppen. De ruimte rond een voorhangende deur moet ook worden afgewerkt, vaak met gipsplaat, bekleding en verf. Verf de toplaag nadat deze is opgehangen, mogelijk moet u de deur aanpassen als deze in een bestaande deurbekleding wordt opgehangen, als dat het geval is, moet u hem opnieuw schilderen. Ik heb een nieuwe voorhangende stalen buitendeur.

Het moet worden geprimed en geverfd, verschillende kleuren van binnen en van buiten. Het is eigenlijk een heel goed idee omdat het veel gemakkelijker is om een goede dekking te krijgen op zowel de deur als het frame binnenshuis op paarden in een stabiele omgeving. Het is gemakkelijker om na afdelingen te schilderen, doe gewoon de handgrepen eraf en plak plakband op scharnieren, zoals anderen zeiden dat de deur mogelijk moet worden geschoren, die toch moet worden geverfd. Nadat ze zijn opgehangen, zoals tijdens het ophangen van de deur, kan scheren en aanpassen nodig zijn, inclusief het insnijden van scharnieren en sloten.

Ik heb de verpakking niet te nauwkeurig onderzocht, maar ik denk dat er iets is dat de deur ervan weerhoudt om op dit moment in het frame te bewegen. Als je dat doet, zal de deur waarschijnlijk piepen als je hem weer in elkaar zet (dit is ervaring om hier te spreken).