Zijn garagedeuren overschilderbaar?

Als je afbladderende verf op je garagedeur hebt, of als deze roestig, verweerd of geslagen is, of als je gewoon een kleurverandering wilt, maak je dan geen zorgen meer, want de meeste garagedeuren zijn overschilderbaar. Garagedeuren van staal, aluminium, metaal, hout en glasvezel zijn overschilderbaar. Of u uw nieuwe garagedeur schildert of niet, hangt af van het materiaal van de garagedeur en de gewenste afgewerkte garagedeurkleur. Nieuwe metalen deuren zijn meestal voorgelakt en mogen meestal niet worden geverfd.

Houten deuren zijn soms afgewerkt en soms onafgewerkt, maar hebben uiteindelijk verf of beits nodig. Voor vinyl kunt u kiezen of u uw nieuwe garagedeur wilt schilderen of niet. Als je garagedeur er oud uitziet of je kijkt naar een huis met een garagedeur die wat werk kan gebruiken, vraag je je misschien af, kun je een garagedeur schilderen? Het simpele antwoord is ja. In de meeste gevallen kun je een garage schilderen en als de deur nog steeds werkt, maar je overweegt hem om esthetische redenen te vervangen, kan het schilderen ervan je behoorlijk wat geld besparen.

Voor huiseigenaren die garagedeuren van glasvezel hebben, is het gebruik van spuitverf de meest efficiënte manier om ze te schilderen. Net als metaal vereist het echter enige voorbereiding voordat je aan de slag gaat. Zoals elke deur, als hij donker is geverfd en naar het zuiden kijkt, wordt hij gebakken door de zomerzon en verslechtert hij vroeg vanwege de warmteopbouw. De fabrikant zal u in hun instructies vertellen dat het OK is om de fabrieksafwerking te schilderen, zolang u een acrylverf gebruikt.

Om eerlijk te zijn, kun je de garagedeur precies zo schilderen als je elk ander oppervlak zou schilderen. Bedek een gebied met een enkele laag en laat het drogen voordat u een andere laag aanbrengt. Maak je geen zorgen, we hebben een paar extra tips waar je tijdens het schilderen op kunt letten, die je zouden moeten helpen om de deal beter af te ronden. Biedt het beste op het gebied van verkoop, installatie en 24-uurs garagedeurreparatieservices voor residentiële en commerciële garagedeuren.

Dus je vraagt je af, moet je je nieuwe garagedeur schilderen? In deze post hebben we onderzoek verzameld om een volledig begrip te geven van de voor- en nadelen van het schilderen van garagedeuren. Zoek bij het selecteren van de verf voor uw garagedeur naar iets weerbestendig dat bestand is tegen de elementen. Als u gewoon een effen, gelijkmatige kleur over de hele deur wilt, kunt u een roller en een borstel gebruiken voor de kleinere oppervlakken. Het schilderen van een oudere garagedeur die nog steeds goed werkt, is een goede manier om geld te besparen, maar als je een beginnende schilder bent, zou je kunnen overwegen om een professional in te huren om het schilderwerk te doen.

Bovendien wil je de bekleding rond de deur vastplakken, tenzij je dat ook opnieuw gaat schilderen. Als u een stalen of aluminium garagedeur heeft, is het het beste om een primer te gebruiken die speciaal is ontworpen voor metaal voordat u een verflaag aanbrengt. Dit bericht heeft een grondig antwoord gegeven op de vraag of u uw nieuwe garagedeur moet schilderen of niet, afhankelijk van kleurvoorkeur en deurmateriaal. Deze kortere levensduur betekent dat als u besluit uw nieuwe metalen garagedeur te schilderen, verwacht dat er regelmatig onderhoud nodig is.

Afgezien van het kopen van de liter verf en alle benodigde benodigdheden, moet je ook de deur klaarmaken. Als je de deur wilt schilderen zodat je penseelstreken kunt zien, wil je het bij een penseel houden. Bovendien is het vermeldenswaard dat u nooit buiten metaal mag schilderen in extreem natte, koude of warme weersomstandigheden.