Waarom deuren zwart schilderen?

Zwarte deuren kunnen de algemene slijtage van oude houten panelen minimaliseren en een oude deur, originele deurkozijnen en deurpanelen nieuw leven inblazen. Je hoeft niet naar buiten te gaan om nieuwe deuren te kopen. Zwarte verf is ook GEWELDIG om deuren van bouwkwaliteit er een stuk duurder en op maat uit te laten zien. Een glimp van ons instapontwerp.

Zwart is een uitdrukking van het Feng Shui-element, water. Daarom is zwart een uitstekende kleurkeuze voor een voordeur die op het noorden is gericht. Als je een deur op het noorden hebt, versterkt het zwart schilderen de energie van je huis. Door een deur zwart te schilderen, herhaalt het de bijbehorende zwarte accenten en helpt het het gebied als geheel samen te trekken.

Dit werkt omdat contrast de aandacht trekt, dus als je een zwarte deur in een lichte kamer hebt, trekt deze de ogen omhoog waardoor het plafond groter lijkt. Iedereen die ooit een witte of lichtgekleurde deur heeft gehad, kent de strijd om veegsporen van mensenhanden af te vegen en op te ruimen. Oké, dus laten we deze tutorial beginnen door te onderzoeken waarom de zwarte deur in deze eerste afbeelding (hierboven) werkt. De meeste schilders zullen je bijvoorbeeld vertellen dat dit de perfecte kleur is om een kort plafond groter te laten lijken.

Een nieuwe zwarte voordeur kan het topje van de ijsberg zijn wanneer u begint met het beoordelen van het buitenontwerp van uw huis De deskundige virtuele buitenontwerpers van brick%26batten staan klaar om u te helpen met een uitgebreid ontwerpplan. Ik denk dat het alles of niets moet zijn, maar het is veel en dat is exclusief bovendeuren (slaapkamers, badkamers, linnenkast). Als je donkere vloeren in je huis hebt, of het nu donker hardhout of donker gekleurd tapijt is, raad ik zwarte deuren ten zeerste aan. Shoreline Painting and Drywall in Connecticut brengt al meer dan drie decennia nieuwe ideeën bij huiseigenaren.

Als je nog andere zwarte accentstukken in een kamer hebt, of het nu een meubelstuk, een fotolijst of zelfs een ontwerp in je gordijnen is, is een zwarte deur geweldig in het complimenteren van andere zwarte accenten die het hele ontwerp van je kamer echt aan elkaar binden. Mijn KA Franse deurkoelkast heeft handgrepen in oudere stijl en mijn nieuwe vaatwasser en toekomstige ovens hebben het nieuwe type ronde handgreep. Glanzende zwarte interieurverf of een glansachtige formule zal elke imperfectie van de droge muur laten zien en de meeste huizen zijn niet zo goed. Witte of lichtgekleurde deuren zien er prima uit met donkere vloeren, maar als je zwarte deuren toevoegt aan je toch al donkere vloeren, helpt dit bij de doorstroming van het huis, waardoor het gevoel van de vloeren van kamer naar kamer wordt verlengd.