Welk type verf gebruikt u voor de binnendeur?

De beste verf voor een voordeur is een verf met een halfglanzende of hoogglanzende afwerking. Als je bang bent dat dit je voordeur te „glanzend” zal maken, we beloven dat het niet zal gebeuren. In feite is deze afwerking niet alleen wat u esthetisch wilt, het is de juiste afwerking om uw deur op de lange termijn tegen de elementen te beschermen. Als je je deur wit schildert en er een witte rand omheen hebt, raad ik aan om dezelfde verfkleur en afwerking te gebruiken als de bekleding.

Glanzende verven zijn meestal gemakkelijker schoon te maken en u kunt hoogglanzende formules vinden die niet krassen of dof worden wanneer ze worden geschrobd. Ik zou de deur zwart schilderen om bij de buitenkant te passen, maar denk dat hij te veel contrasteert met de witte jaloezie. Afgezien van kleur, is een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van verf voor binnendeuren de glans. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om de bekleding met een andere kleur te schilderen om de deur te accentueren en te helpen opvallen, maar die beslissing is geheel aan jou.

De binnenkant van de garagedeur en de toegangsdeur zijn wit geverfd, maar de hollandse deur naar de rest van het huis is onafgewerkt aan de modderkamerzijde, wit aan de kant die zich in het hoofdgebouw bevindt. Het probleem is dat ik een kapkastdeur heel dicht bij de voordeur heb, en ik zou eigenlijk alleen de voordeur willen schilderen. Echter, elementen van zwart als accent werken echt in deze look, dus misschien schilder je gewoon de binnenkant van de voordeur als een kenmerk - afhankelijk van het buitenschema kun je beide kanten doen, zodat je in de zomer als de deur open is nog steeds het zwarte accent krijgt. De laatste twee huizen waarin we hebben gewoond, waren oudere huizen met deuren die vergeeld waren en niet in goede staat waren, dus terwijl ik over elke ruimte maak, schilder ik ook de deuren.

Deze latexverf met weinig VOC en geurarm kan worden getint tot meer dan 1.000 kleuren en wordt geleverd in de optie van een platte, eierschaal of halfglanzende afwerking. De beste binnendeurverf verbergt onvolkomenheden, voorkomt vlekken en heeft een visueel aantrekkelijke afwerking die jarenlang meegaat. Je kunt natuurlijk de binnenkant van de deur schilderen om bij de buitenkleur te passen, zolang dit ook past bij je interieurkleurenschema en werkt met het tonale niveau van de walnoot. Mijn voordeur is momenteel blauw, maar ik denk dat ik de binnenkant geel zal schilderen om de woonkamer waar hij naar toe opent op te fleuren.

Aangezien u echter meerdere deuren hebt om te schilderen, hoeft u niet te wachten, omdat ze tijdens het drogen aan een andere deur kunnen werken.