Zijn alle garagedeuren overschilderbaar?

Als je afbladderende verf op je garagedeur hebt, of als deze roestig, verweerd of geslagen is, of als je gewoon een kleurverandering wilt, maak je dan geen zorgen meer, want de meeste garagedeuren zijn overschilderbaar. Garagedeuren van staal, aluminium, metaal, hout en glasvezel zijn overschilderbaar. Of u uw nieuwe garagedeur schildert of niet, hangt af van het materiaal van de garagedeur en de gewenste afgewerkte garagedeurkleur. Nieuwe metalen deuren zijn meestal voorgelakt en mogen meestal niet worden geverfd.

Houten deuren zijn soms afgewerkt en soms onafgewerkt, maar hebben uiteindelijk verf of beits nodig. Voor vinyl kunt u kiezen of u uw nieuwe garagedeur wilt schilderen of niet. Als je garagedeur er oud uitziet of je kijkt naar een huis met een garagedeur die wat werk kan gebruiken, vraag je je misschien af, kun je een garagedeur schilderen? Het simpele antwoord is ja. In de meeste gevallen kun je een garage schilderen en als de deur nog steeds werkt, maar je overweegt hem om esthetische redenen te vervangen, kan het schilderen ervan je behoorlijk wat geld besparen.

Zoals elke deur, als hij donker is geverfd en naar het zuiden kijkt, wordt hij gebakken door de zomerzon en verslechtert hij vroeg vanwege de warmteopbouw. De fabrikant zal u in hun instructies vertellen dat het OK is om de fabrieksafwerking te schilderen, zolang u een acrylverf gebruikt. De meeste garagedeuren zijn gemaakt van aluminium, staal, vinyl of hout. Al deze materialen zijn overschilderbaar, zolang u het juiste proces volgt.

Meestal worden echter alleen houten garagedeuren geverfd. Het schilderen van een garagedeur verschilt niet veel van het schilderen van andere buitenoppervlakken, maar het vereist wel enige planning. Ongeacht het type afwerking van uw houten garagedeur, u moet elke vijf tot tien jaar opnieuw schilderen of behouden. Kortom, schilder je nieuwe metalen garagedeur alleen als je de originele kleur echt niet mooi vindt of als deze onafgewerkt is, wat zeldzaam is.

Dit type verf is extreem duurzaam en gaat in veel gevallen de hele levensduur van de garagedeuren mee. Dus als u op zoek bent naar een duurzame garagedeur, zorg er dan voor dat u hoogwaardige verf kiest en deze goed verzorgt. Natalie White is de gezondheids- en welzijnscoördinator en marketingassistent bij Mid-Atlantic Door Group, Inc. Naast het schilderen van garagedeuren, bieden we ook interieurschilderwerk, timmerwerk, gipsplaatdiensten en nog veel meer.

Zoals het geval is met gevelbekledingmaterialen, ben ik er vrij zeker van dat de enige garagedeurmaterialen die geen afwerkingsonderhoud vereisen vinyl en misschien aluminium zijn. De woning is van steen die heel lichtgrijs is, de deuren en ramen zijn van donkergrijs ijzer en het dak is van zwarte shingles. Dus je vraagt je af, moet je je nieuwe garagedeur schilderen? In deze post hebben we onderzoek verzameld om een volledig begrip te geven van de voor- en nadelen van het schilderen van garagedeuren. Heeft Washington DC, Suburban MD, Frederick MD, Southern MD, Northern VA, Fredericksburg VA, Richmond VA, Harrisburg PA, Hanover-York PA en de omliggende gebieden voorzien van de meest betrouwbare en vertrouwde garagedeurdiensten.

Garagedeuren zijn echt enorm en het is moeilijk om de impact die ze hebben op de aantrekkingskracht en het uiterlijk van de stoeprand van huis te onderschatten. Plan om je garage te schilderen als er geen regen in de voorspelling staat, want dat kan problemen veroorzaken wanneer de verf hard is.