Zijn zwarte binnendeuren moeilijk schoon te houden?

Dit komt misschien als een verrassing, maar ik heb gemerkt dat mijn zwarte deuren veel gemakkelijker schoon te houden zijn dan mijn voormalige witte. Misschien komt het omdat de donkere verf al het vuil verbergt, hoe dan ook, ik ben er goed in. Ik gebruik gewoon een vochtige doek om mijn deuren voorzichtig af te vegen en heb geen problemen gezien met verfchippen of afpellen. Vandaag heb ik 13 redenen waarom je de sprong zou moeten wagen en je binnendeuren zwart zou moeten schilderen.

Pas later in de jaren dertig begonnen deuren helderder te worden. Zwarte binnendeuren zijn een neutrale kleur die nooit uit de mode zal raken, maar ze kunnen ook veel visuele opwinding aan een ruimte toevoegen. Terwijl zwarte deuren populair zijn geworden bij de moderne boerderijlook, is zwart een tijdloze kleur die er nog jaren goed uit zal zien. Voeg witte muren en witte meubels toe aan de vergelijking, en witte deuren kunnen snel verloren gaan in een kamer.

Maar als je nieuwe hardware hebt gekocht, zoals prachtige gouden deurklinken of deurknoppen waar je echt mee wilt pronken, zijn zwarte deuren misschien het beste idee. Vooral als je muurkleur een lichtere kleur heeft zoals beige en je ramen hebt die natuurlijk licht binnenhalen, kan het schilderen van zwarte binnendeuren ze echt laten knallen zonder dat de ruimte er te donker uitziet. Zwarte deuren kunnen dit probleem echter thuis helpen oplossen en drukke ouders iets minder geven om constant op te ruimen. Ik gebruikte een supereenvoudige verfapp genaamd Let's Draw om een foto te maken van mijn gebied in kwestie en zwarte lijnen over de Franse deurkozijnen te tekenen.

Het is echter belangrijk om de rand van de deur dezelfde kleur te schilderen als de zijkant van de deur waar het meest doorheen wordt gereisd. Dit wordt het best bereikt bij gebruik met crème, ivoor of witte muurverf, omdat zwarte deuren de plafonds veel hoger laten lijken. Glanzende zwarte interieurverf of een glansachtige formule zal elke imperfectie van de droge muur laten zien en de meeste huizen zijn niet zo goed. Als je nog steeds niet overtuigd bent om je binnendeuren zwart te schilderen, bekijk dit dan hieronder voor en na.

Oké, dus laten we deze tutorial beginnen door te onderzoeken waarom de zwarte deur in deze eerste afbeelding (hierboven) werkt. Als je je deuren op de scharnieren laat zitten, wil je ze afplakken of heel voorzichtig zijn bij het schilderen eromheen. Een email dat speciaal is gemaakt voor deuren zoals Valspar's Door en Trim Oil-Enriched Enamel is ideaal voor binnendeuren. Je binnendeuren zwart schilderen is ook een gemakkelijke en super betaalbare manier om elke deur van bouwkwaliteit er duurder uit te laten zien.