Verf voor deuren en bekleding?

Deur- en sierverf is ook handig voor kasten en garagedeuren. Kies acryl-, watergedragen of olieverf in glanzen van satijn tot hoogglans. Wit · HGTV HOME door Sherwin. Halfglanzende verf geeft u een gladder oppervlak dan afwerkingen met een lagere glans en heeft een zekere glans, wat zorgt voor een visueel contrast.

Overdag temperaturen tussen 50° F en 90° F met weinig of geen wind zijn over het algemeen het beste voor buitenverfklussen, maar kijk in het verfblik voor informatie over de ideale omstandigheden voor aanbrengen. Een ander product waar je misschien dol op bent als je bekleding schildert, is een kitpistool - het vult de ruimtes tussen bekleding en gipsplaat op voor een schone, ongerepte afwerking. De lente en de herfst kunnen het perfecte moment zijn om je deuren en bekleding opnieuw te schilderen, dankzij warm (maar niet overdreven warm) weer en hopelijk lage kans op storende regenbuien. Laat de deur een uur of twee drogen (raadpleeg de instructies op het verfblik) en breng vervolgens een tweede laag aan.

Deur% 26 Trim Acrylic Urethane Enamel is een binnen- en buitenkant 100% acryl met urethaanemail dat aanbrengt als een alkyd, maar kenmerken levert die u zou verwachten van een verf op waterbasis. Over het algemeen wordt voorgesteld dat als elk oppervlak moet worden geverfd, u eerst de bekleding en vervolgens het plafond moet schilderen, waarbij de muren als laatste zijn. Ze zijn vaak duurder dan traditionele muurverven, simpelweg omdat ze zijn samengesteld om gebieden met veel verkeer te weerstaan. Je kunt ook kiezen voor glansverf omdat het ook zo gemakkelijk schoon te maken is, maar het is aanzienlijk glanzender.

Traditioneel worden muren geschilderd in meer een satijnen, eierschaal of platte afwerking, terwijl de bekleding halfglanzend of glanzend is. Wanneer je kiest tussen glans en halfglans voor de bekleding en deuren, maar dan een eierschaal of satijnen afwerking op de muren gebruikt, is het effect mooi, zacht en warm. Het gebruik van een borstel van goede kwaliteit om de afwerkingen aan te brengen, is vaak het beste om in de hoeken en gaatjes te reiken die het schilderen vereist.