Hoe deuren te schilderen zonder penseelstrepen?

Hoe een deur te schilderen zonder borstelmarkeringenHaal de deur van de scharnieren. Schuur de deur af om oude penseelsporen en vlekken te verwijderen. Bereid uw werkruimte voor op optimale schilderomstandigheden. Gebruik een schuimroller van vier of zes inch om de rest van de deur te schilderen.

Ten slotte schommel je de roller voorzichtig als deze bijna leeg is van verf over de ruggen en holtes van de deurdetails om penseelstreken te verwijderen uit de gebieden die je met de hand hebt geverfd. Zo schilder je een voordeur zonder penseelstrepen. Door voorzichtig met de roller over de handgeschilderde gebieden te gaan, blend je ze voor een perfecte afwerking. Dat is alles wat er is om een voordeur te schilderen zonder penseelstrepen.

Kies een goede kleur voor je voordeur en huiskleur, pak een paar benodigdheden en leg een paar uur opzij. Breng de verf aan door elkaar te overlappen terwijl de verf nog nat is. Dit helpt lelijke penseelstrepen op uw voordeur te voorkomen. Schilder snel en soepel, maar toch voorzichtig.

Natuurlijk NADAT ik alles over RODE voordeuren heb gepost, las ik dat de jouwe eigenlijk oranje is hahahaha Het spijt me zo dat ik maar door ging over de betekenis van een rode voordeur. De redactie van Houzz citeert een professionele schilderaannemer die aangeeft dat koelere dagen een beter moment zijn om een voordeur te schilderen. Ik geef er gewoon de voorkeur aan om te breeuwen voordat ik schilder, zodat elk kleurverschil tussen mijn verf en de kit niet zichtbaar is. Ik verwijder er graag twee per scharnier zodat er één schroef in elk achterblijft en vraag dan om hulp - door één persoon de deur te laten vasthouden terwijl ik de laatste schroeven verwijder.

Kies borstels van hoge kwaliteit en zorg ervoor dat u de juiste hoekborstels kiest voor trimmen, uitsparingen of andere gedetailleerde delen van de deur. Als je het om veiligheidsredenen niet's nachts kunt laten uitharden omdat je op het frame hebt geverfd en niet op een zaagpaard, wacht dan 6-8 uur op een warme dag. Andere belangrijke elementen, zoals uw voordeuren, zien eruit, en in dit geval heeft perfecte verf een grote impact op het ontwerp van een huis. Als u echter een bekleding schildert die al is geverfd, hoeft u waarschijnlijk niet te primen.

Uiteindelijk bleef ik trouw aan mijn ontwerpesthetiek en koos ik mijn favoriete verf aller tijden - Tricorn Black van Sherwin-Williams. Weten hoe je een voordeur op de juiste manier schildert zonder penseelsporen achter te laten, helpt frustratie, teleurstelling, het hele verfwerk opnieuw moeten doen te voorkomen en voorkomt schaamte wanneer familie, vrienden en voorbijgangers de penseelstrepen overal op de voordeur opmerken. Prep is de belangrijkste stap om ervoor te zorgen dat uw deur een mooie gladde afwerking heeft en de verf niet afbladdert. En als je eenmaal hebt geverfd met verf op oliebasis, moet je niet overheen schilderen met latex omdat het niet goed hecht.