Waarom binnendeuren zwart schilderen?

Zwarte deuren kunnen de algemene slijtage van oude houten panelen minimaliseren en een oude deur, originele deurkozijnen en deurpanelen nieuw leven inblazen. Je hoeft niet naar buiten te gaan om nieuwe deuren te kopen. Zwarte verf is ook GEWELDIG om deuren van bouwkwaliteit er een stuk duurder en op maat uit te laten zien. Een glimp van ons instapontwerp.

Voor koelere kamers en kamers met modernere afwerkingen kun je niet fout gaan met een diepe opvallende zwarte verf. Hoewel zwart een uitstekende keuze kan zijn als het gaat om het schilderen van binnenhuizen, is het niet het beste om deze specifieke kleur te gebruiken op een deur in een extreem gesloten gebied, omdat de donkere tint het gebied kleiner kan laten aanvoelen. Maar humeurige zwarte en diepe houtskoolverven hebben nu zeker hun moment in de schijnwerpers. Een zwarte deur kan bekleding, meubels of andere stukken met zwarte accenten weerspiegelen en ervoor zorgen dat een kamer tegelijkertijd rijk en comfortabel aanvoelt.

Glanzende zwarte interieurverf of een glansachtige formule zal elke imperfectie van de droge muur laten zien en de meeste huizen zijn niet zo goed. Er is echt geen goede of foute manier, ik ben gewoon een slordige schilder en bekend om veel druppels, dus vlakke oppervlakken zijn meestal mijn vriend met deze projecten. Om je een idee te geven hoe zwarte binnendeuren er in het echt uit kunnen zien, wilde ik een paar van mijn favoriete voorbeelden met je delen. Maar een deur? Dat lijkt makkelijk genoeg toch? Ik bedoel, je kunt natuurlijk alles verknoeien, maar het schilderen van een deur lijkt zeker minder een verplichting.

Dit komt misschien als een verrassing, maar ik heb gemerkt dat mijn zwarte deuren veel gemakkelijker schoon te houden zijn dan mijn voormalige witte. Ik gebruikte een supereenvoudige verfapp genaamd Let's Draw om een foto te maken van mijn gebied in kwestie en zwarte lijnen over de Franse deurkozijnen te tekenen. Hoewel sommige mensen hun binnendeuren liever schilderen terwijl ze nog aan de scharnieren hangen, verwijder ik graag de deuren en schilder ik op een plat tafeloppervlak. Mijn persoonlijke voorkeur voor zwarte deuren is wanneer ze worden gebruikt met witte muren %26 natuurlijke houtaccenten.

Zwarte deuren met donkere vloeren, of zoveel zwarte bekleding (hieronder), of zeker niet met zwarte muren, zullen je zwarte quotum onmiddellijk over het omslagpunt brengen.

painting doors